fbpx

[divider height= 100px]

Chat marketing labai rimtai atsižvelgia į Jūsų privatumo saugojimą ir yra įsipareigoję bet kūriuo metu saugoti Jūsų asmeninius duomenis.

Šios privatumo politikos tikslas - nurodyti, kaip mes naudojame ir saugome Jūsų asmeninius duomenis, kai apsilankote mūsų svetainėje (ir kitose skaitmeninėse platformose).
Mes taip pat informuosime apie jūsų teises į privatumą ir tai, kaip jūsų duomenų apsaugos įstatymas apsaugo jus.

Apie mus ir šią privatumo politiką:

Šia privatumo politika siekiama suteikti Jums informacijos, apie tai kaip mes renkame, naudojame, daliname, saugome, apdorojame ir saugome Jūsų asmeninius duomenis naudojantis šia svetaine, įskaitant visus duomenis, kuriuos galite pateikti per svetainę, kuomet prisiregistruosite prie mūsų informaciniės skaitmeninės prenumeratos, pateiksite kontaktinę formą.

Turėtumėte perskaityti šią privatumo politiką kartu su kita privatumo politika, kurią galime pateikti konkrečiomis progomis, kai renkame ar apdorojame jūsų asmeninius duomenis, kad gerai žinotumėte, kaip ir kodėl mes naudojame jūsų duomenis. Šis privatumo politikos pranešimas papildo kitus pranešimus ir jo tikslas nėra jų pakeisti arba ignoruoti.

Messenger prenumerata

Bet kuriuo metu galite atsisakyti savo Messenger prenumeratos, įvesdami raktažodį “Stop” programėlės viduje arba “Atsisakyti prenumeratos” apatiniame meniu. Jūsų bus paprašyta, kad jūsų prenumerata būtų nutraukta. Chatmarketing.lt kontroliuoja prenueratorių duomenis per trečios šalies programinę įrangą. Atsisakius prenumeratos, jūs visiškai atsisakysite visų pranešimų. Jūsų duomenys bus automatiškai anuliuoti po prenumeratos atsisakymo.

Kaip susisiekti su mumis apie Jūsų naudojamus asmeninius duomenis arba šią privatumo politiką?

Jei turite klausimų apie šią privatumo politiką arba apie Jūsų turimus asmeninius duomenis, bei jų naudojimo paskirtį galite atsiųsti el. laišką mūsų privatumo ir atitikties valdytojui info@chatmarketing.lt tema "Duomenų privatumas pokalbių rinkodaros srityje".

Visiems suinteresuotiems asmenims siekiantiems susisiekti asmeniškai su mumis dėl  šioje svetainėje surinktų asmens duomenimų tvarkymo galima svetainėje nurodytoje Messenger operacinėje sistemoje arba el paštu info@chatmarketing.lt.

Kaip duomenų valdytojas, mes esame atsakingi už tai, kaip nuspręsti, kokius duomenis mes renkame ir kaip mes laikome ir naudojame jūsų asmeninius duomenis. Mes įgyvendinsime tinkamas duomenų saugumo priemones, skirtas apsaugoti duomenis nuo neteisėtos prieigos ir praradimo, kaip nurodyta šios politikos duomenų saugumo skyriuje.

Ši svetainė gali turėti nuorodų į trečiųjų šalių svetaines, papildinius ir programas.
Paspaudę šias nuorodas arba įgalinus tuos prisijungimus, trečiosios šalys gali leisti rinkti ar dalintis duomenimis apie jus. Mes nekontroliuojame šių trečiųjų šalių svetainių ir neatsakome už jų privatumo reguliavimus, todėl paliekant mūsų svetainės puslapį rekomenduojame peržiūrėti atitinkamas privatumo politikos taisykles.

Trečiosios šalies nuorodos nepriklauso mūsų kontrolei.

Kokią informaciją mes renkame?

Asmens duomenys arba asmeninė informacija reiškia bet kokią informaciją apie asmenį, iš kurio tas asmuo gali būti identifikuotas. Visa mūsų surinkta asmeninė informacija bus užregistruota, naudojama ir saugoma pagal galiojančius duomenų apsaugos teisės aktus ir šią privatumo politiką. Mes galime papildyti jūsų pateiktą informaciją kita informacija, kurią mes gauname iš mūsų santykių su jumis.

Mes galime rinkti, naudoti, saugoti ir perduoti atitinkamos paskirties tikslams įvairius Jūsų asmeninius duomenis, kuriuos mes sugrupavome taip:

  • Asmens duomenys, įskaitant vardą, pavardę, IP adresą, įmonės pavadinimą, pareigų pavadinimą;
  • Kontaktiniai duomenys, įskaitant atsiskaitymo adresą, el. pašto adresą, telefono numerį
  • Finansiniai duomenys, įskaitant banko vardą, sąskaitos numerį ir rūšiavimo kodą atsiskaitymo tikslais;

Mes taip pat galime rinkti ir naudoti suvestinius duomenis, pvz., Statistinius arba demografinius duomenis, tam tikram tikslui. suvestiniai duomenys gali būti gauti iš jūsų asmens duomenų, tačiau šie duomenys neatskleidžia jūsų tapatybės tiesiogiai ar netiesiogiai.

Pvz., Galime sujungti naudotojo duomenis, kad galėtume apskaičiuoti naudotojų, naudojančių konkrečią svetainės funkciją arba puslapį, procentą. Tačiau jei mes sujungsime arba prijungsime suvestinius duomenis su Jūsų asmeniniais duomenimis, kad galėtume juos tiesiogiai ar netiesiogiai identifikuoti, mes laikomės, kad bendri duomenys bus asmens duomenys, kurie bus naudojami pagal šią privatumo politiką.

Mes išsaugosime jūsų asmeninius duomenis tik tiek, kiek tai yra būtina tikslų pasiekimui pačiu efektyviausiu būdu, dėl kurių jie ir buvo surinkti, taip pat siekiant patenkinti bet kokius teisinius, apskaitos ar ataskaitų teikimo reikalavimus kylančius iš paslaugų vykdymo.

Norint nustatyti tinkamą asmens duomenų saugojimo laikotarpį, mes laikomės asmens duomenų kiekio, pobūdžio ir jautrumo, galimo pavojaus dėl žalos, padarytos dėl neteisėto naudojimo ar atskleidimo jūsų asmens duomenų, tikslų, kuriais mes apdorojame jūsų asmens duomenis ir ar mes galime pasiekti šiuos tikslus kitomis priemonėmis ir taikytinais teisiniais reikalavimais.

Mes nerinksime specialių Jūsų asmeninių duomenų kategorijų (tai apima informaciją apie Jūsų rasę ar tautybę, religinius ar filosofinius įsitikinimus, lytinį gyvenimą, seksualinę orientaciją, politines pažiūras, narystę profesinėse sąjungose, informaciją apie jūsų sveikatą ir genetinius bei biometrinius duomenis).

Jūs turite teisę prašyti kopijos apie Jūsų turimus asmens duomenis ir turite teisę pranešti kuomet mūsų turima informacija apie Jus bus pasenusi, tuomet mes nedelsiant atnaujinsime Jūsų turimą asmeninę informaciją.

Jei nepateiksite asmens duomenų.

Jei turime surinkti jūsų asmens duomenis pagal sutartyje numatytas sąlygas, kurias esame aptarę su Jumis, ir Jūs nepateikiate šių duomenų, gali susiklostyti situacija jog mes neturėsime galimybių greitai, tikslingai ir efektyviai įvykdyti savo sutartinių įsipareigojimų sutartų su Jumis (pvz., pateikti prekes ar paslaugas). Tokiu atveju tikėtina jog neturėsime kitos išeities negu atšaukti Jūsų turimą užsakymą, tačiau tokiai situacijai susiklosčius mes Jums pranešime apie tai raštiniu būdu.

Taip pat norime informuoti, jog atsisakius gauti mūsų reklamines žinutes, mes negalėsime Jūsų informuoti apie artimiausius seminarus, specialius pasiūlymus, mokymo/instruktavimo galimybes ir kitus produktus ar paslaugas, kurios, mūsų nuomone, gali būti Jums įdomios ir vertingos ateityje.

Kaip mes renkame Jūsų duomenis?

Mes renkame asmens duomenis, kai apsilankote mūsų svetainėje, pateikite užklausą arba susisiekite su mumis. Mes naudojame tiek tiesioginius (pateiktą informaciją), tiek netiesioginę (informaciją, kurią renkame) duomenų rinkimo metodus iš ir apie Jus.

Tiesiogiai: Galite pateikti mums savo tapatybę, kontaktinius duomenis ir finansinius duomenis el. paštu, internetinių formų telefono skambučiams, renginių registravimui ir susitikimams akis į akį ar kitu būdu. Tai apima asmens duomenis, kuriuos pateikiate, kai:

  • Užsisakote renginį mūsų svetainėje;
  • Pateikiate kontaktinę formą mūsų svetainėje;
  • Užsiprenumeruojate elektroninio formato naujienas mūsų svetainėje;
  • Atsisiunčiate nemokamą elektroninę knygą ar pranešimą iš mūsų svetainės;

Jei nuspręsite susisiekti su mumis mūsų svetainėje esančioje formoje "Susisiekite su mumis", mes surinksime šią Jūsų asmeninę informaciją: vardą pavardę, elektroninio pašto adresą ir bet kurį komentarą, kurį pasirinkote palikti. Kuomet forma bus pateikta, mes naudosime Jūsų pateiktas detalies, norėdami pateikdami Jums atsiliepijmą. Jūsų asmeninė informacija nebus įtraukta į mūsų pašto adresų sąrašą.

Netiesiogiai: Galime netiesiogiai rinkti jūsų asmeninę informaciją, kai lankotės mūsų tinklalapyje, naudodami slapukus ir kitas technologijas (išsamesnę informaciją žr. Toliau). Tai leidžia mums tobulinti  paslaugų teikimą, taip pat suprasti pasaulyje vyraujančias tendencijas, siekiant tobulinti ir padidinti  turinių bei skelbimų kokybę.

Slapukai

Slapukai yra failai su nedideliu duomenų kiekiu, paprastai naudojami unikaliu anoniminiu identifikatoriumi. Jie siunčiami į Jūsų naršyklę iš svetainės, kurioje lankotės ir saugomos kompiuterio kietajame diske.

Informuojame, jog tam, kad galėtume pasiūlyti Jums visavertes paslaugas mūsų svetainėje, Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) įrašome informaciją (slapukus). Įrašytą informaciją naudosime atpažindami Jus, kaip ankstesnį svetainės naudotoją, rinkdami svetainės lankomumo statistiką. Jūs bet kada galite peržiūrėti, kokią informaciją (slapukus) įrašome, ir galite ištrinti dalį ar visus įrašytus slapukus. Taip pat turite teisę nesutikti, kad būtų įrašoma ir naudojama informacija (slapukai) Jūsų kompiuteryje (įrenginyje), tačiau tokiu atveju kai kurios svetainės funkcijos Jums gali būti neprieinamos. Preziumuojame, jog naudojantis, sutinkate su tuo, kad Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) būtų įrašoma informacija. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti, pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus, ar kreipdamiesi į mus bet kuriais svetainėje nurodytais kontaktais.

Slapukuose kaupiama informacija nėra susiejama su konkrečiu asmeniu.

Kaip mes naudojame Jūsų asmeninius duomenis?

Mes naudosime Jūsų asmeninius duomenis, tik įstatymų leidžiamais atvejais. Dažniausiai mes naudojame jūsų asmeninius duomenis šiomis aplinkybėmis:

Sutarties vykdymas reiškia, kad jūsų duomenys yra tvarkomi, jei tai yra būtina sutarties vykdymui, kurios viena iš šalių esate, arba atliekant veiksmus pagal jūsų prašymą prieš sudarant tokią sutartį.

Teisėtas interesas tai reiškia mūsų verslo interesus vykdant ir valdant mūsų verslą, kad galėtume suteikti jums geriausią paslaugą / produktą ir saugiausią patirtį. Mes įsitikiname,  apsvarstome ir subalansuosime galimą Jūsų įtaką (tiek teigiamą, tiek neigiamą) prieš apdorojant Jūsų asmeninius duomenis dėl mūsų teisėtų interesų. Mes nenaudojamume be Jūsų raštiško sutikimo  asmeninių duomenų apie veiklą, kurios poveikis Jums yra didesnis negu mūsų interesų užtikrinimas. Galite gauti papildomos informacijos apie tai, kaip mes vertiname savo teisėtus interesus nuo bet kokio galimo jūsų poveikio tam tikroms veiklos rūšims, susisiekdami su mūsų privatumo ir atitikties valdytoju apa2ioje nurodytu el. paštu.

Vadovaujantis teisine ar reguliavimo prievole, tai reiškia, tvarkant Jūsų asmeninius duomenis, jei tai būtina siekiant laikytis teisinės ar reguliavimo prievolės.

Socialinės Žiniasklaidos platforma

Bendravimas, dalyvavimas ir veiksmai, kurių imamasi per išorines socialinės žiniasklaidos platformas, kuriomis ši svetainė ir jos savininkai naudojasi, yra tinkamos pagal atitinkamas sąlygas ir privatumo politiką.

Vartotojams patariama naudotis socialinių tinklų platformomis protingai ir bendrauti / užsiimti jomis apdairiai ir atsargiai dėl jų privatumo ir asmeninių duomenų. Ši svetainė ir jos savininkai niekada neprašys asmeninės ar delikačios informacijos per socialinės žiniasklaidos platformas ir skatins naudotojus, norinčius aptarti smulkius duomenis, kad su jais susiektų per pirminius ryšių kanalus, pvz., Telefonu arba el. paštu.

Ši svetainė gali naudoti socialinio bendravimo mygtukus, kurie padeda dalytis žiniatinklio turiniu tiesiogiai iš tinklalapių prie atitinkamos socialinės žiniasklaidos platformos.
Prieš naudodamiesi tokiomis socialinio bendrinimo formomis naudotojams patariama, kad jie tai padarytų savo nuožiūra, ir atkreiptų dėmesį, kad socialinės žiniasklaidos platforma gali sekti ir išsaugoti jūsų prašymą bendrai naudoti tinklalapį per jūsų socialinės žiniasklaidos platformos paskyrą.

Bendradarbiavimas su trečiosiomis šalimis

Mes galime bendradarbiauti su trečiųjų šalių įmonėmis ir asmenimis siekiant palengvinti mūsų paslaugų teikimą, tam kad būtų galima teikti su paslaugomis susijusias paslaugas padėti mums analizuoti, kaip naudojama mūsų paslauga.

Mes reikalaujame, kad visos trečiosios šalys gerbtų jūsų asmens duomenų saugumą ir elgtųsi su juo pagal įstatymus. Mes neleidžiame trečiųjų šalių paslaugų teikėjams naudoti jūsų asmeninius duomenis savo reikmėms ir leidžiame jiems tvarkyti Jūsų asmens duomenis tik konkrečiais tikslais ir vadovaujantis mūsų nurodymais.

Duomenų saugumas

Mes rimtai atsižvelgiame į jūsų asmeninės informacijos saugumą. Mes įdiegėme tinkamas saugumo priemones, kad Jūsų duomenys nebūtų prarasti, naudojami ar prieinami neteisėtai, pakeisti ar atskleisti. Be to, mes apribojame prieigą prie Jūsų asmens duomenų tiems darbuotojams, agentams, rangovams ir kitoms trečiosioms šalims, kuriems  reikia žinoti tam tikrą kiekį informacijos, vykdant su mumis pasirašytą sutartį siekiant tinkamai įvykdyti Jūsų patiktą užsakymą.

Jie tvarkys Jūsų asmeninius duomenis tik vadovaudamiesi mūsų instrukcijomis ir jiems bus taikoma konfidencialumo pareiga. Mes įdiegėme procedūras, skirtas kovoti su bet kokiu įtariamu asmens duomenų saugumo pažeidimu, ir informuosime jus ir visus taikomus reguliuotojus apie pažeidimą, dėl kurio mes teisiškai privalome tai padaryti.

Ko mums gali reikėti iš Jūsų

Mums gali tekti prašyti konkrečios informacijos iš jūsų, kad galėtume patvirtinti jūsų tapatybę ir užtikrinti jūsų teisę susipažinti su jūsų asmeniniais duomenimis (ar pasinaudoti savo kitomis teisėmis). Tai yra saugumo priemonė, skirta užtikrinti, kad asmeniniai duomenys nebūtų atskleisti jokiam asmeniui, kuris neturi teisės jį gauti.

Mes taip pat galime susisiekti su jumis, norėdami paprašyti papildomos informacijos, susijusios su jūsų prašymu, kad paspartintume atsakymą.

Stengiamės atsakyti į visus klausimus per 30 dienų intervalą, nuo klausimo gavimo momento.

Kartais tai gali užtrukti ilgiau nei mėnesį, jei jūsų užklausa yra ypač sudėtinga arba Jūs pateikėte daug prašymų. Šiuo atveju mes jus informuosime.

Privatumo politikos taisyklių keitimas ir baigiamosios nuostatos

Siekiame laikytis aukščiausių duomenų privatumo standartų, todėl prireikus mūsų politika ir procedūros nuolat vertinamos ir atnaujinamos. Todėl rekomenduojame periodiškai peržiūrėti šį puslapį, kad galėtumėte atlikti bet kokius pakeitimus. Mes informuosime jus apie visus pakeitimus paskelbdami naują šio puslapio privatumo politiką. Šie pakeitimai įsigalioja nedelsiant, kuomet jie yra paskelbti šiame puslapyje.

Susisiekite su mumis

Jei turite klausimų, abejonių ar pasiūlymų dėl mūsų privatumo politikos, nedvejodami susisiekite su mumis telefonu +37063366907 arba el. paštu info@chatmarketing.lt.

 

Privatumo Politika/GDPR

Chat marketing labai rimtai atsižvelgia į Jūsų privatumo saugojimą ir yra įsipareigoję bet kūriuo metu saugoti Jūsų asmeninius duomenis.

Šios privatumo politikos tikslas - nurodyti, kaip mes naudojame ir saugome Jūsų asmeninius duomenis, kai apsilankote mūsų svetainėje (ir kitose skaitmeninėse platformose).
Mes taip pat informuosime apie jūsų teises į privatumą ir tai, kaip jūsų duomenų apsaugos įstatymas apsaugo jus.

Apie mus ir šią privatumo politiką:

Šia privatumo politika siekiama suteikti Jums informacijos, apie tai kaip mes renkame, naudojame, daliname, saugome, apdorojame ir saugome Jūsų asmeninius duomenis naudojantis šia svetaine, įskaitant visus duomenis, kuriuos galite pateikti per svetainę, kuomet prisiregistruosite prie mūsų informaciniės skaitmeninės prenumeratos, pateiksite kontaktinę formą.

Turėtumėte perskaityti šią privatumo politiką kartu su kita privatumo politika, kurią galime pateikti konkrečiomis progomis, kai renkame ar apdorojame jūsų asmeninius duomenis, kad gerai žinotumėte, kaip ir kodėl mes naudojame jūsų duomenis. Šis privatumo politikos pranešimas papildo kitus pranešimus ir jo tikslas nėra jų pakeisti arba ignoruoti.

Messenger prenumerata

Bet kuriuo metu galite atsisakyti savo Messenger prenumeratos, įvesdami raktažodį “Stop” programėlės viduje arba “Atsisakyti prenumeratos” apatiniame meniu. Jūsų bus paprašyta, kad jūsų prenumerata būtų nutraukta. Chatmarketing.lt kontroliuoja prenueratorių duomenis per trečios šalies programinę įrangą. Atsisakius prenumeratos, jūs visiškai atsisakysite visų pranešimų. Jūsų duomenys bus automatiškai anuliuoti po prenumeratos atsisakymo.

Kaip susisiekti su mumis apie Jūsų naudojamus asmeninius duomenis arba šią privatumo politiką?

Jei turite klausimų apie šią privatumo politiką arba apie Jūsų turimus asmeninius duomenis, bei jų naudojimo paskirtį galite atsiųsti el. laišką mūsų privatumo ir atitikties valdytojui info@chatmarketing.lt tema "Duomenų privatumas pokalbių rinkodaros srityje".

Visiems suinteresuotiems asmenims siekiantiems susisiekti asmeniškai su mumis dėl  šioje svetainėje surinktų asmens duomenimų tvarkymo galima svetainėje nurodytoje Messenger operacinėje sistemoje arba el paštu info@chatmarketing.lt.

Kaip duomenų valdytojas, mes esame atsakingi už tai, kaip nuspręsti, kokius duomenis mes renkame ir kaip mes laikome ir naudojame jūsų asmeninius duomenis. Mes įgyvendinsime tinkamas duomenų saugumo priemones, skirtas apsaugoti duomenis nuo neteisėtos prieigos ir praradimo, kaip nurodyta šios politikos duomenų saugumo skyriuje.

Ši svetainė gali turėti nuorodų į trečiųjų šalių svetaines, papildinius ir programas.
Paspaudę šias nuorodas arba įgalinus tuos prisijungimus, trečiosios šalys gali leisti rinkti ar dalintis duomenimis apie jus. Mes nekontroliuojame šių trečiųjų šalių svetainių ir neatsakome už jų privatumo reguliavimus, todėl paliekant mūsų svetainės puslapį rekomenduojame peržiūrėti atitinkamas privatumo politikos taisykles.

Trečiosios šalies nuorodos nepriklauso mūsų kontrolei.

Kokią informaciją mes renkame?

Asmens duomenys arba asmeninė informacija reiškia bet kokią informaciją apie asmenį, iš kurio tas asmuo gali būti identifikuotas. Visa mūsų surinkta asmeninė informacija bus užregistruota, naudojama ir saugoma pagal galiojančius duomenų apsaugos teisės aktus ir šią privatumo politiką. Mes galime papildyti jūsų pateiktą informaciją kita informacija, kurią mes gauname iš mūsų santykių su jumis.

Mes galime rinkti, naudoti, saugoti ir perduoti atitinkamos paskirties tikslams įvairius Jūsų asmeninius duomenis, kuriuos mes sugrupavome taip:

  • Asmens duomenys, įskaitant vardą, pavardę, IP adresą, įmonės pavadinimą, pareigų pavadinimą;
  • Kontaktiniai duomenys, įskaitant atsiskaitymo adresą, el. pašto adresą, telefono numerį
  • Finansiniai duomenys, įskaitant banko vardą, sąskaitos numerį ir rūšiavimo kodą atsiskaitymo tikslais;

Mes taip pat galime rinkti ir naudoti suvestinius duomenis, pvz., Statistinius arba demografinius duomenis, tam tikram tikslui. suvestiniai duomenys gali būti gauti iš jūsų asmens duomenų, tačiau šie duomenys neatskleidžia jūsų tapatybės tiesiogiai ar netiesiogiai.

Pvz., Galime sujungti naudotojo duomenis, kad galėtume apskaičiuoti naudotojų, naudojančių konkrečią svetainės funkciją arba puslapį, procentą. Tačiau jei mes sujungsime arba prijungsime suvestinius duomenis su Jūsų asmeniniais duomenimis, kad galėtume juos tiesiogiai ar netiesiogiai identifikuoti, mes laikomės, kad bendri duomenys bus asmens duomenys, kurie bus naudojami pagal šią privatumo politiką.

Mes išsaugosime jūsų asmeninius duomenis tik tiek, kiek tai yra būtina tikslų pasiekimui pačiu efektyviausiu būdu, dėl kurių jie ir buvo surinkti, taip pat siekiant patenkinti bet kokius teisinius, apskaitos ar ataskaitų teikimo reikalavimus kylančius iš paslaugų vykdymo.

Norint nustatyti tinkamą asmens duomenų saugojimo laikotarpį, mes laikomės asmens duomenų kiekio, pobūdžio ir jautrumo, galimo pavojaus dėl žalos, padarytos dėl neteisėto naudojimo ar atskleidimo jūsų asmens duomenų, tikslų, kuriais mes apdorojame jūsų asmens duomenis ir ar mes galime pasiekti šiuos tikslus kitomis priemonėmis ir taikytinais teisiniais reikalavimais.

Mes nerinksime specialių Jūsų asmeninių duomenų kategorijų (tai apima informaciją apie Jūsų rasę ar tautybę, religinius ar filosofinius įsitikinimus, lytinį gyvenimą, seksualinę orientaciją, politines pažiūras, narystę profesinėse sąjungose, informaciją apie jūsų sveikatą ir genetinius bei biometrinius duomenis).

Jūs turite teisę prašyti kopijos apie Jūsų turimus asmens duomenis ir turite teisę pranešti kuomet mūsų turima informacija apie Jus bus pasenusi, tuomet mes nedelsiant atnaujinsime Jūsų turimą asmeninę informaciją.

Jei nepateiksite asmens duomenų.

Jei turime surinkti jūsų asmens duomenis pagal sutartyje numatytas sąlygas, kurias esame aptarę su Jumis, ir Jūs nepateikiate šių duomenų, gali susiklostyti situacija jog mes neturėsime galimybių greitai, tikslingai ir efektyviai įvykdyti savo sutartinių įsipareigojimų sutartų su Jumis (pvz., pateikti prekes ar paslaugas). Tokiu atveju tikėtina jog neturėsime kitos išeities negu atšaukti Jūsų turimą užsakymą, tačiau tokiai situacijai susiklosčius mes Jums pranešime apie tai raštiniu būdu.

Taip pat norime informuoti, jog atsisakius gauti mūsų reklamines žinutes, mes negalėsime Jūsų informuoti apie artimiausius seminarus, specialius pasiūlymus, mokymo/instruktavimo galimybes ir kitus produktus ar paslaugas, kurios, mūsų nuomone, gali būti Jums įdomios ir vertingos ateityje.

Kaip mes renkame Jūsų duomenis?

Mes renkame asmens duomenis, kai apsilankote mūsų svetainėje, pateikite užklausą arba susisiekite su mumis. Mes naudojame tiek tiesioginius (pateiktą informaciją), tiek netiesioginę (informaciją, kurią renkame) duomenų rinkimo metodus iš ir apie Jus.

Tiesiogiai: Galite pateikti mums savo tapatybę, kontaktinius duomenis ir finansinius duomenis el. paštu, internetinių formų telefono skambučiams, renginių registravimui ir susitikimams akis į akį ar kitu būdu. Tai apima asmens duomenis, kuriuos pateikiate, kai:

  • Užsisakote renginį mūsų svetainėje;
  • Pateikiate kontaktinę formą mūsų svetainėje;
  • Užsiprenumeruojate elektroninio formato naujienas mūsų svetainėje;
  • Atsisiunčiate nemokamą elektroninę knygą ar pranešimą iš mūsų svetainės;

Jei nuspręsite susisiekti su mumis mūsų svetainėje esančioje formoje "Susisiekite su mumis", mes surinksime šią Jūsų asmeninę informaciją: vardą pavardę, elektroninio pašto adresą ir bet kurį komentarą, kurį pasirinkote palikti. Kuomet forma bus pateikta, mes naudosime Jūsų pateiktas detalies, norėdami pateikdami Jums atsiliepijmą. Jūsų asmeninė informacija nebus įtraukta į mūsų pašto adresų sąrašą.

Netiesiogiai: Galime netiesiogiai rinkti jūsų asmeninę informaciją, kai lankotės mūsų tinklalapyje, naudodami slapukus ir kitas technologijas (išsamesnę informaciją žr. Toliau). Tai leidžia mums tobulinti  paslaugų teikimą, taip pat suprasti pasaulyje vyraujančias tendencijas, siekiant tobulinti ir padidinti  turinių bei skelbimų kokybę.

Slapukai

Slapukai yra failai su nedideliu duomenų kiekiu, paprastai naudojami unikaliu anoniminiu identifikatoriumi. Jie siunčiami į Jūsų naršyklę iš svetainės, kurioje lankotės ir saugomos kompiuterio kietajame diske.

Informuojame, jog tam, kad galėtume pasiūlyti Jums visavertes paslaugas mūsų svetainėje, Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) įrašome informaciją (slapukus). Įrašytą informaciją naudosime atpažindami Jus, kaip ankstesnį svetainės naudotoją, rinkdami svetainės lankomumo statistiką. Jūs bet kada galite peržiūrėti, kokią informaciją (slapukus) įrašome, ir galite ištrinti dalį ar visus įrašytus slapukus. Taip pat turite teisę nesutikti, kad būtų įrašoma ir naudojama informacija (slapukai) Jūsų kompiuteryje (įrenginyje), tačiau tokiu atveju kai kurios svetainės funkcijos Jums gali būti neprieinamos. Preziumuojame, jog naudojantis, sutinkate su tuo, kad Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) būtų įrašoma informacija. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti, pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus, ar kreipdamiesi į mus bet kuriais svetainėje nurodytais kontaktais.

Slapukuose kaupiama informacija nėra susiejama su konkrečiu asmeniu.

Kaip mes naudojame Jūsų asmeninius duomenis?

Mes naudosime Jūsų asmeninius duomenis, tik įstatymų leidžiamais atvejais. Dažniausiai mes naudojame jūsų asmeninius duomenis šiomis aplinkybėmis:

Sutarties vykdymas reiškia, kad jūsų duomenys yra tvarkomi, jei tai yra būtina sutarties vykdymui, kurios viena iš šalių esate, arba atliekant veiksmus pagal jūsų prašymą prieš sudarant tokią sutartį.

Teisėtas interesas tai reiškia mūsų verslo interesus vykdant ir valdant mūsų verslą, kad galėtume suteikti jums geriausią paslaugą / produktą ir saugiausią patirtį. Mes įsitikiname,  apsvarstome ir subalansuosime galimą Jūsų įtaką (tiek teigiamą, tiek neigiamą) prieš apdorojant Jūsų asmeninius duomenis dėl mūsų teisėtų interesų. Mes nenaudojamume be Jūsų raštiško sutikimo  asmeninių duomenų apie veiklą, kurios poveikis Jums yra didesnis negu mūsų interesų užtikrinimas. Galite gauti papildomos informacijos apie tai, kaip mes vertiname savo teisėtus interesus nuo bet kokio galimo jūsų poveikio tam tikroms veiklos rūšims, susisiekdami su mūsų privatumo ir atitikties valdytoju apa2ioje nurodytu el. paštu.

Vadovaujantis teisine ar reguliavimo prievole, tai reiškia, tvarkant Jūsų asmeninius duomenis, jei tai būtina siekiant laikytis teisinės ar reguliavimo prievolės.

Socialinės Žiniasklaidos platforma

Bendravimas, dalyvavimas ir veiksmai, kurių imamasi per išorines socialinės žiniasklaidos platformas, kuriomis ši svetainė ir jos savininkai naudojasi, yra tinkamos pagal atitinkamas sąlygas ir privatumo politiką.

Vartotojams patariama naudotis socialinių tinklų platformomis protingai ir bendrauti / užsiimti jomis apdairiai ir atsargiai dėl jų privatumo ir asmeninių duomenų. Ši svetainė ir jos savininkai niekada neprašys asmeninės ar delikačios informacijos per socialinės žiniasklaidos platformas ir skatins naudotojus, norinčius aptarti smulkius duomenis, kad su jais susiektų per pirminius ryšių kanalus, pvz., Telefonu arba el. paštu.

Ši svetainė gali naudoti socialinio bendravimo mygtukus, kurie padeda dalytis žiniatinklio turiniu tiesiogiai iš tinklalapių prie atitinkamos socialinės žiniasklaidos platformos.
Prieš naudodamiesi tokiomis socialinio bendrinimo formomis naudotojams patariama, kad jie tai padarytų savo nuožiūra, ir atkreiptų dėmesį, kad socialinės žiniasklaidos platforma gali sekti ir išsaugoti jūsų prašymą bendrai naudoti tinklalapį per jūsų socialinės žiniasklaidos platformos paskyrą.

Bendradarbiavimas su trečiosiomis šalimis

Mes galime bendradarbiauti su trečiųjų šalių įmonėmis ir asmenimis siekiant palengvinti mūsų paslaugų teikimą, tam kad būtų galima teikti su paslaugomis susijusias paslaugas padėti mums analizuoti, kaip naudojama mūsų paslauga.

Mes reikalaujame, kad visos trečiosios šalys gerbtų jūsų asmens duomenų saugumą ir elgtųsi su juo pagal įstatymus. Mes neleidžiame trečiųjų šalių paslaugų teikėjams naudoti jūsų asmeninius duomenis savo reikmėms ir leidžiame jiems tvarkyti Jūsų asmens duomenis tik konkrečiais tikslais ir vadovaujantis mūsų nurodymais.

Duomenų saugumas

Mes rimtai atsižvelgiame į jūsų asmeninės informacijos saugumą. Mes įdiegėme tinkamas saugumo priemones, kad Jūsų duomenys nebūtų prarasti, naudojami ar prieinami neteisėtai, pakeisti ar atskleisti. Be to, mes apribojame prieigą prie Jūsų asmens duomenų tiems darbuotojams, agentams, rangovams ir kitoms trečiosioms šalims, kuriems  reikia žinoti tam tikrą kiekį informacijos, vykdant su mumis pasirašytą sutartį siekiant tinkamai įvykdyti Jūsų patiktą užsakymą.

Jie tvarkys Jūsų asmeninius duomenis tik vadovaudamiesi mūsų instrukcijomis ir jiems bus taikoma konfidencialumo pareiga. Mes įdiegėme procedūras, skirtas kovoti su bet kokiu įtariamu asmens duomenų saugumo pažeidimu, ir informuosime jus ir visus taikomus reguliuotojus apie pažeidimą, dėl kurio mes teisiškai privalome tai padaryti.

Ko mums gali reikėti iš Jūsų

Mums gali tekti prašyti konkrečios informacijos iš jūsų, kad galėtume patvirtinti jūsų tapatybę ir užtikrinti jūsų teisę susipažinti su jūsų asmeniniais duomenimis (ar pasinaudoti savo kitomis teisėmis). Tai yra saugumo priemonė, skirta užtikrinti, kad asmeniniai duomenys nebūtų atskleisti jokiam asmeniui, kuris neturi teisės jį gauti.

Mes taip pat galime susisiekti su jumis, norėdami paprašyti papildomos informacijos, susijusios su jūsų prašymu, kad paspartintume atsakymą.

Stengiamės atsakyti į visus klausimus per 30 dienų intervalą, nuo klausimo gavimo momento.

Kartais tai gali užtrukti ilgiau nei mėnesį, jei jūsų užklausa yra ypač sudėtinga arba Jūs pateikėte daug prašymų. Šiuo atveju mes jus informuosime.

Privatumo politikos taisyklių keitimas ir baigiamosios nuostatos

Siekiame laikytis aukščiausių duomenų privatumo standartų, todėl prireikus mūsų politika ir procedūros nuolat vertinamos ir atnaujinamos. Todėl rekomenduojame periodiškai peržiūrėti šį puslapį, kad galėtumėte atlikti bet kokius pakeitimus. Mes informuosime jus apie visus pakeitimus paskelbdami naują šio puslapio privatumo politiką. Šie pakeitimai įsigalioja nedelsiant, kuomet jie yra paskelbti šiame puslapyje.

Susisiekite su mumis

Jei turite klausimų, abejonių ar pasiūlymų dėl mūsų privatumo politikos, nedvejodami susisiekite su mumis telefonu +37063366907 arba el. paštu info@chatmarketing.lt.

 

 

1. General provisions

This Privacy Policy (hereinafter referred to as the Policy) regulates the principles of personal data processing (GDPR compliance) performed by UAB ChatMarketing, legal entity code 305218931 (hereinafter referred to as “we”, "us", "the Company”) when you visit our website https://www.chatmarketing.co (hereinafter referred to as "the Website") and the Company's social networking and messaging accounts.
1.1. We aim to ensure that our current, past and future customers and partners, website visitors and others whose personal data we process have full confidence in our Company and are transparently informed about how we process their data.
1.2. This Policy is based on Regulation (EU) 2016/679 of the European Parliament and of the Council on the protection of individuals with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data and repealing Directive 95/46 / EC (General Data Protection Regulation, GDPR). personal data protection Act (hereinafter - LLPPD), other European Union and the Republic of Lithuania legislation. Politics used to be understood in a way in which they are defined as GDPR and LLPPD.

2. Collection, processing, storage of personal data
2.1. Please read this Policy carefully. When you visit the Website, write to us on social media networks or messaging platforms, purchase or otherwise use the services we offer, this Policy will apply directly to the collection, processing, and, where provided for in the Policy, the transfer of your personal data to data recipients.
2.2. You are responsible for ensuring that the personal information you provide is accurate, correct, and complete. The entry of obviously incorrect data is considered a violation of the Policy. If your personal data changes, you must inform us. Under no circumstances shall we be liable for any damage caused to you and/or third parties as a result of your incorrect and/or incomplete personal data or your failure to supplement and/or amend the data as a result of changes.
2.3. In certain cases, we may disclose your information to other entities:
2.3.1. Norėdami nepažeisti įstatymų arba reaguodami į privalomą teismo proceso reikalavimą (pvz., gavę teismo įpareigojimą pateikti duomenis);
2.3.2. Norėdami patvirtinti savo veiksmų teisėtumą;
2.3.3. Norėdami apsaugoti savo teises, turtą ar užtikrinti jų saugumą;
2.3.4. Kitais atvejais su Jūsų sutikimu arba teisėtu Jūsų prašymu.

3. Klientų duomenų tvarkymas prekių / paslaugų teikimo tikslais
3.1. Įmonė tvarko tokius Klientų ir, juridinių asmenų atveju, atstovų asmens duomenis tikslu palaikyti kontaktą su Klientais ir suteikti prekes / paslaugas:
3.1.1. Vardas;
3.1.2. Pavardė;
3.1.3. Pareigos;
3.1.4. Telefono numeris;
3.1.5. Kliento el. pašto adresas;
3.1.6. Prekių pristatymo adresas;
3.1.7. Atsiskaitomosios sąskaitos numeris;
3.1.8. Kita prekių / paslaugų teikimui reikalinga informacija.
3.2. Duomenis Įmonė gauna tiesiogiai iš Jūsų.
3.3. Teisiniai asmens duomenų tvarkymo pagrindai: sutarties sudarymas ir vykdymas, Įmonei taikomos teisinės prievolės tinkamai užfiksuoti sudaromus sandorius vykdymas, Įmonės teisėtas interesas teikti savo klientams paslaugas.
3.4. Jūsų asmens duomenys gali būti perduodami tretiesiems asmenims (pavyzdžiui, transporto įmonei tikslu pristatyti prekes), jeigu tai reikalinga sutarčių ar paslaugų vykdymui.

4. Reagavimas į pateiktas užklausas
4.1. Naudojantis Interneto svetaine, Jūs turite galimybę išsiųsti atitinkamą užklausą Įmonei. Įmonės vadybininkas, matydamas Jūsų užklausą, su Jumis susieks dėl prekių ar paslaugų tiekimo sąlygų.
4.2. Atitinkamai, jei Jūs siunčiate užklausą, išreiškiate sutikimą tvarkyti Jūsų asmens duomenis reagavimo į pateiktą užklausą tikslu.
4.3. Jums davus savo sutikimą, mes Jums nurodytu el. paštu siųsime naujienlaiškius ir/ar pateiksime specialius pasiūlymus.
4.4. Reagavimo į pateiktą užklausą tikslu Įmonė tvarko tokius Jūsų asmens duomenis:
4.4.1. Vardas;
4.4.2. El. pašto adresas;
4.5. Teisinis duomenų tvarkymo pagrindas: Jūsų kreipimasis dėl sutarties sudarymo (užklausos dėl prekių įsigijimo pateikimas).
4.6. Duomenų, tvarkomų tikslu reaguoti į pateiktas užklausas Interneto svetainėje, mes neteikiame tretiesiems asmenims.

5. Asmens duomenų saugojimo tvarka ir terminai
5.1. Tvarkydami ir saugodami Jūsų asmens duomenis, mes įgyvendiname organizacines ir technines priemones, kurios užtikrintų asmens duomenų apsaugą nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo, taip pat nuo bet kokio kito neteisėto tvarkymo.
5.2. Mes taikome skirtingus asmens duomenų saugojimo terminus priklausomai nuo tikslo, kuriuo remiantis tvarkomi konkretūs Jūsų asmens duomenys.
5.3. Mes taikome tokius asmens duomenų saugojimo terminus:
Nr. Asmens duomenų tvarkymo tikslas Saugojimo terminas
1. Klientų duomenų tvarkymas prekių / paslaugų teikimo tikslais Sutarties vykdymo metu ir 3 metai po Sutarties pabaigos
2. Reagavimas į pateiktas užklausas 1 metai po užklausos gavimo
5.4. Išimtys iš aukščiau nurodytų saugojimo terminų gali būti nustatomos tiek, kiek tokie nukrypimai nepažeidžia Jūsų kaip duomenų subjekto teisių, atitinka teisinius reikalavimus ir yra pagrįsti bei tinkamai dokumentuoti.
5.5. Tuo atveju, jei tam tikri Jūsų asmens duomenys bus reikalingi siekiant pareikšti, vykdyti arba apginti teisinius reikalavimus, juos mes saugosime tiek, kiek šie bus būtini tokiems tikslams pasiekti pagal teisminę, administracinę arba neteisminę procedūrą.

6. Jūsų teisės
6.1. Jūs turite teisę bet kada, pateikę mums prašymą, susipažinti su mūsų tvarkomais asmens duomenimis ir sužinoti, kaip jie yra tvarkomi, reikalauti ištaisyti neteisingus, neišsamius, netikslius savo asmens duomenis, reikalauti sustabdyti, išskyrus saugojimą, savo asmens duomenų tvarkymo veiksmus, jei duomenys tvarkomi nesilaikant teisės aktų keliamų reikalavimų.
6.2. Tiek, kiek asmens duomenų tvarkymas grindžiamas sutikimu, Jūs turite teisę bet kuriuo metu atšaukti sutikimą nedarydami poveikio sutikimu grindžiamo duomenų tvarkymo iki sutikimo atšaukimo teisėtumui.
6.3. Jūs galite pasinaudoti savo turimomis teisėmis pateikdami rašytinės formos prašymą el. paštu info@adway.lt ar paštu siųsdami prašymą raštu adresu: UAB Marketus, Elbingo g. 5-2, Vilnius arba tiesiogiai atvykę į mūsų buveinę nurodytu adresu.

7. Kontaktinė informacija ir skundų pateikimas
7.1. Jei turite su asmens duomenų apsauga susijusių klausimų, maloniai prašome kreiptis el. paštu info@adway.lt.
7.2. Jei nesate patenkinti mūsų atsakymu ar manote, kad tvarkome Jūsų duomenis nesilaikydami teisinių reikalavimų, Jūs turite teisę pateikti skundą Lietuvos Respublikos Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai kaip priežiūros institucijai.

8. Trečiųjų šalių atliekamas asmens duomenų tvarkymas
8.1. Naudojantis trečiųjų šalių paslaugomis, pavyzdžiui, lankantis mūsų paskyroje „Facebook“ socialiniame tinkle, gali būti taikomos trečiųjų šalių sąlygos. Pavyzdžiui, „Facebook“ visiems savo naudotojams ir lankytojams taiko Duomenų politiką. Todėl naudojantis tokių trečiųjų šalių paslaugomis, rekomenduojama susipažinti su jų taikomomis sąlygomis.

9. Baigiamosios nuostatos
9.1. Su šia Politika susijusiems teisiniams santykiams taikoma Lietuvos Respublikos teisė.
9.2. Politikos papildymai ar pakeitimai įsigalioja nuo jų paskelbimo Interneto svetainėje dienos.
9.3 Jei naudositės Interneto svetaine ir mūsų teikiamomis paslaugomis po Politikos atnaujinimo, mes laikysime, kad Jūs neprieštaraujate ir esate susipažinę su atliktais pakeitimais.

10. Slapukai
10.1 Kokią informaciją mes renkame?
10.1.1.Mes galime rinkti, saugoti ir naudoti žemiau nurodytų rūšių informaciją:
10.1.1.1. informaciją apie Jūsų kompiuterį ir apie Jūsų apsilankymus šioje interneto svetainėje bei naudojimąsi šia interneto svetaine (įskaitant Jūsų IP adresą, geografinę vietą, naršyklės tipą, įrenginį iš kur buvote nukreiptas, lankymosi trukmę ir puslapių žiūrėjimų skaičių);
10.1.1.2. informaciją, kurią Jūs suteikiate mums tikslu prenumeruoti mūsų pranešimus el.paštu ir/arba naujienlaiškius;
10.1.1.3. bet kokią kitą informaciją, kurią Jūs savo pasirinkimu siunčiate mums.
10.1.1.4. Kontaktinius duomenis tikslu susisiekti dėl Jūsų pateiktų užklausų: vardą, pavardę, kontaktinį telefono numerį, bei el. Pašto adresą.
10.2 Slapukai
10.2.1. Mes naudojame Google Analytics §interneto svetainės analizei. Google Analytics generuoja statistinę ir kitą informaciją apie naudojimąsi svetaine panaudodama slapukus, kurie laikomi vartotojų kompiuteriuose. Google privatumo politika prieinama čia: http://www.google.com/privacypolicy.html . Dauguma naršyklių leidžia Jums nepriimti jokių slapukų, tačiau visų slapukų blokavimas turės neigiamą įtaką galimybei naudotis daugeliu interneto svetainių, įskaitant ir www.adway.lt

Duomenys apie naudojamus slapukus 

Slapuko pavadinimas Aprašymas Sukūrimo momentas Galiojimo laikas Naudojami duomenys
cookielawinfo Standartinis slapukas naudojamas vartotojo sesijai palaikyti. Įėjimo į puslapį metu Iki interneto svetainės lango uždarymo Unikalus identifikatorius
catAccCookies Slapukas naudojamas informacijai apie vartotojo peržiūrėtą slapukų įspėjimą išsaugoti. Įėjimo į puslapį metu 60 dienų Unikalus identifikatorius.
„Google Tag Manager“ ir „Google Analytics“ slapukai:
_ga Slapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas siekiant išsaugoti statistinę informaciją. Įėjimo į puslapį metu 2 metai Unikalus identifikatorius
_gat Slapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas siekiant atskirti unikalius vartotojus, priskiriant jiems unikalų identifikatorių (ID). Įėjimo į puslapį metu 1 min. Unikalus identifikatorius
_gid Slapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas siekiant išsaugoti statistinę informaciją. Įėjimo į puslapį metu 1 dieną Unikalus identifikatorius

 

Founded in May of 2018, ChatMarketing is a digital agency specialising in conversational commerce. We are helping companies from e-commerce, healthcare, telecommunications, logistics and financial industries to reduce costs and increase sales by using NLP and conversational AI chatbots for customer service automation and Messenger marketing.
info@chatmarketing.co
© 2018-2021 ChatMarketing.co
Privacy policy
Free consultation+370 684 61657info@chatmarketing.co
chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram